Sepur Progo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sepur Progo yaiku layanan sepur panumpang kelas ekonomi sing dioperasikake oleh PT. Kereta Api Indonesia (Persero), nglayani lintas LempuyanganPasar Senen lan sewalike. Jeneng Progo asale saka salah sawijineng kali ning Daerah Istimewa Yogyakarta.

Sepur Progo
Informasi umum
Jenis sepurSepur antarkutha
StatusBeroperasi
PandahuluSenja Ekonomi
Empu Jaya
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Perjalanan
Relasi parjalananLempuyangan-Pasar Senen, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Waktu parjalanansekitar 8 jam 22 menit ngasi 8 jam 34 menit
Frekuensi perjalanan harianSiji parjalanan mangkat mulih sabendina
Nomor sepur293-294
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasÈkonomi
Susunan tampat duduk106 kursi disusun 3-2. (ekonomi)
kursi saling adep-adepan lan ora bisa direbahake
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat pamadam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional65 teka 100 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA293-294
Peta rute
Cithakan:SLO-PWT-JAKK

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute Pasar SenenLempuyangan mangkat-mulih.
Tata rangkening sepur
Sepur angka 1 2 3 Sepur dhahar-pambangkit (KMP3) 4 5 6 7 8
Katerangan Sepur panumpang kelas ekonomi (K3) Sepur panumpang kelas ekonomi (K3)
Catetan : Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah.

Jadwal laku[besut | besut sumber]

Ing sor iki jadwal lakuning sepur Progo per 10 Februari 2021 (GAPEKA 2021).

KA 293 Progo
(Lempuyangan – Pasar Senen)
KA 294 Progo
(Pasar Senen – Lempuyangan)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Lempuyangan - 15.10 Pasar Senen - 22.30
Wates 15.41 15.43 Cirebon Prujakan 01.40 02.04
Kuthaarja 16.12 16.15 Purwakerta 04.03 04.15
Kebumen 16.41 16.43 Kroya 04.41 04.44
Karanganyar 16.57 16.59 Gombong 05.10 05.12
Gombong 17.09 17.11 Kebumen 05.33 05.36
Kroya 17.36 17.39 Kuthaarja 06.02 06.05
Purwakerta 18.05 18.13 Wates 06.34 06.36
Prupuk 19.14 19.16 Lempuyangan 07.10 -
Ketanggungan 19.39 19.41
Cirebon Prujakan 20.21 20.27
Bekasi 23.11 23.13
Jatinegara 23.31 23.33
Pasar Senen 23.45 -