PT. Kereta Api Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo

PT. Kereta Api Indonesia (Persero) (disingkat KAI utawa PT KAI) yaiku Badan Usaha Milik Negara Indonesia sing nyedhiyakake layanan transportasi sepur.

Ndeleng uga[besut | besut sumber]