Pratélan sepur ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing sor iki pratélan sepur sing operasi utawa sing wis ora operasi ing Indonesia.

Kelas èksekutif[besut | besut sumber]

No. Sepur Sepur Rute Jinising rerangkèn Wiwit operasi Katerangan
1-2 Argo Bromo Anggrek Surabaya Pasarturi-Gambir Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 24 Sèptèmber 1997 Jadwal ésuk
3-4 Jadwal wengi
5-6 Argo Wilis Surabaya Gubeng-Bandung Waja nirtèyèng 8 November 1998 Kadhang-kala ditambahaké kelas Priority
7-8 Argo Lawu Solo Balapan-Gambir Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 21 Sèptèmber 1996 -
9-10 Argo Dwipangga Solo Balapan-Gambir 21 April 1998 -
11-12 Argo Sindoro Semarang Tawang-Gambir New Image weton taun 2016 22 Dhésèmber 1997 (Argo Muria 1)
17 Mèi 2007 (Argo Sindoro)
Salin jeneng saka "Argo Muria 1"
13-14 Argo Muria 20 Mèi 2001 Salin jeneng saka "Argo Muria 2"
38-39 Argo Parahyangan Gambir-Bandung Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 27 April 2010 Kelas Luxury ditambahaké per 1 Dhésèmber 2019 bebarengan karo operasining Gapeka 2019
71-72 Gajayana Malang-Gambir New Image weton taun 2016/2017 (Èksekutif lan Luxury) 28 Oktober 1999 -
73-74 Brawijaya Malang-Gambir Waja ènthèng, kadhang ngganggo rerangkèn New Image weton taun 2016/2017 10 Maret 2021 -
75-76 Bima Surabaya Gubeng-Gambir Waja nirtèyèng 1 Juni 1967 Rerangkèn ijolan karo Sepur Purwajaya
77-78 Sembrani Surabaya Pasarturi-Gambir New Image weton taun 2016 (Èksekutif lan Luxury) 1 Oktober 1995 -
79-80 Turangga Surabaya Gubeng-Bandung Waja nirtèyèng 1 Sèptèmber 1995 -
81-82 Taksaka Yogyakarta-Gambir Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 17 Oktober 2001 Jadwal ésuk (Taksaka 2)
83-84 19 Sèptèmber 1999 Jadwal wengi (Taksaka 1)
85-88 Purwojaya Cilacap-Gambir New Image weton taun 2016 Maret 1995 Rerangkèn ijolan karo Sepur Bima
91F-94F Arjuno Ekspres Surabaya Gubeng-Malang Waja nirtèyèng 10 Maret 2021 -
U51-U52 Sribilah Eksekutif Rantau Prapat-Medan Waja ènthèng 17 Sèptèmber 2019 -

Kelas campuran[besut | besut sumber]

Èksekutif, bisnis, lan ékonomi[besut | besut sumber]

Èksekutif lan bisnis[besut | besut sumber]

Èksekutif lan ékonomi[besut | besut sumber]

Èksekutif lan ékonomi plus[besut | besut sumber]

Èksekutif lan ékonomi prémium[besut | besut sumber]

Bisnis & ékonomi[besut | besut sumber]

Kelas bisnis[besut | besut sumber]

Kelas ékonomi[besut | besut sumber]

Ékonomi prémium[besut | besut sumber]

Ékonomi plus[besut | besut sumber]

Ékonomi[besut | besut sumber]