Setatsiyun Jombang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Jombang

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun JG.png
  • Singkatan: JG
  • Nomor: 4040
Stasiun Jombang 2019.jpg
Tampak depan Setatsiyun Jombang, 2019
Letak
PropinsiJawa Wetan
KabupatènJombang
KecamatanJombang
KelurahanJombatan
AlamatDl. Jenderal Basuki Rachmat no. 1
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunBesar tipe C[1]
PunggelanJG
Nomer setasiun4040
Dhuwuring stasiun+43 m
Kilometer
LayananArgo Wilis, Bima, Turangga, Mutiara Selatan, Gaya Baru Malam Selatan, Ranggajati, Wijayakusuma, Bangunkarta, Sancaka, Mutiara Wetan, Logawa, Jayakarta, Pasundan, Sri Tanjung, Dhoho, Ekonomi Lokal Kertosono, dan Parcel ONS
LoketSistem tiket daring; nglayani pemesanan langsung lan pengubahan/pembatalan kamangkatan ning loket. Ana fasilitas ala bandara awujud check-in mandiri dinggo pencetakan boarding pass khusus kamangkatan KA jarak tebih/menengah.
Operasi
Cithakan:Adjacent stations
Fasilitas
Kathahing jalur8 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron5 (siji peron sisi sing cendhak, siji peron pulo sing cukup dhuwur ning bagian wetan ngasi ninh njero bangunan kanopi setatsiyun lan rada cendhak ning bagian kulon, loro peron pulo sing cukup dhuwur, sarta siju peron pulo sing cendhak)
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Setatsiyun Jombang (JG) yaiku setatsiyun sepur kelas C sing gedhe sing dununge ing Jombatan, Jombang, Jombang ; kalebu ing Wilayah Operasi VII Madiun ing ketinggian +43 m. Lokasi setatsiyun iki pas ing arah Alun-alun Jombang. Kabeh sepur sing liwat jalur Kertasana-Surabaya mandheg ing setatsiyun iki.

Papan[besut | besut sumber]

Peron Setatsiyun Jombang, 2020

Setatsiyun Jombang wiwitane duwe sangang jalur sepur kanthi jalur 2 jalur lurus, nanging mung asring digunakake jalur 1-3. Sawise operasi trek dobel saka setatsiyun iki menyang Baron tanggal 30 Oktober 2019 [2] [3] lan banjur menyang Mojokerto tanggal 26 Oktober 2020, [4] tata letak trek diganti. Baris 4 lawas wis dibongkar kanggo nggedhekake platform tengah , mung kari wolung jalur. jalur 2 digunakake minangka jalur lurus tumuju Kertosono, jalur 3 digunakake minangka jalur lurus tumuju Surabaya, lan jalur 8 lawas sing sadurunge dadi jalur puteran diganti dadi jalur anyar 7 dadi jalur badug. Kajaba iku, kanopi anyar ditambahake kanggo nutupi baris 4 anyar lan sistem sinyal listrik lawas (jinis Ansaldo ) diganti karo sinyal listrik paling anyar sing diproduksi dening PT Len Industri.

Setatsiyun iki dilengkapi ruang tunggu (ana ruang tunggu eksekutif) lan platform sing cukup dhuwur kanggo nggampangake para penumpang bisa munggah lan metu saka sepur. Saka setatsiyun iki, biyen ana bekas garpu ing sisih lor saka jalur 1 nganti Ploso - Babat lan saka jalur 5 nganti Kediri liwat Pare.

Layanan sepur[besut | besut sumber]

Panumpang[besut | besut sumber]

Antarkutha[besut | besut sumber]

Kelas eksekutif[besut | besut sumber]

Kelas campuran[besut | besut sumber]

Kelas ekonomi premium[besut | besut sumber]

Jayakarta, menyang Jakarta lan menyang Surabaya

Kelas ekonomi[besut | besut sumber]

Lokal[besut | besut sumber]

Barang[besut | besut sumber]

Parcel ONS Kidul, menyang Surabaya lan menyang Bandung

Prastawa wigati[besut | besut sumber]

  • ng tanggal 14 Januari 1997 jam 4:30 esuk, telung kreta bensin - bisa uga ing Kompas Daily ditarik lokomotif BB301 22 - muter 800 meter ing sisih kulon Setatsiyun Jombang sawise nggegir tanggul . Asile, BBM (kalebu diesel lan premium ) tumpah lan mili menyang Kali Bokrantai, banjur kobong. Siji warga tilar donya, nalika masinis lan kernet gosong. Perjalanan pirang-pirang kereta kaganggu amarga kedadeyan kasebut. [5]
  • Tanggal 27 November 2007, lokomotif lan sepur Bangunkarta ambruk 300 meter ing sisih kulon Setatsiyun Jombang. Ora ana korban korban jiwa ing kedadeyan iki, nanging perjalanan sepur kudu ditundha nganti sore. [6]
  • Tanggal 14 Agustus 2010, ana kesalahan pesen dhuwit saengga lokomotif CC203 20 sing lagi narik kreta Rapih Dhoho mlebu ing trek Badug lan tiba ing lapangan. Ora ana korban jiwa ing kedadeyan iki. [7]

Gambar[besut | besut sumber]

Paripustaka[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé:
Setatsiyun Sembung (Jombang)
Jalur sepur Kertasana-Wonokromo Setatsiyun sabanjuré:
Setatsiyun Peterongan
  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Media, Kompas Cyber. "Jalur Ganda Kereta Api Jombang - Baron Nganjuk Siap Dioperasikan". Kompas.com. Dibukak ing 2019-12-10.
  3. Chusna, Asmaul (2019-10-30). "KAI siap operasikan jalur ganda Jombang-Baron". Antara News. Dibukak ing 2019-12-10.
  4. "PT KAI Mulai Operasikan Jalur Double Track Perlintasan Kereta Api Stasiun Mojokerto-Jombang". Tribun. 2020.
  5. "Tiga "Ketel" KA Terbakar". Harian Kompas. 15 Januari 1997.
  6. Okezone. "KA Bangun Karta Anjlok : Okezone News". Okezone.com/ (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2018-02-02.
  7. "KA Rapih Dhoho Nyungsep di Jombang". Detiknews. Dibukak ing 2018-02-02.