Menyang kontèn

Jombang, Jombang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jombang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJombang
Jombang kapernah ing Jawa Wétan
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Indonesia
Jombang
Jombang
Koordhinat: 7°32′14″S 112°13′16″E / 7.53717°S 112.22116°E / -7.53717; 112.22116Koordhinat: 7°32′14″S 112°13′16″E / 7.53717°S 112.22116°E / -7.53717; 112.22116
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.09

Jombang iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.