Bandarkedhungmulya, Jombang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandarkedhungmulya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBandarkedungmulyo
Bandarkedhungmulya kapernah ing Jawa Wétan
Bandarkedhungmulya
Bandarkedhungmulya
Bandarkedhungmulya kapernah ing Indonésia
Bandarkedhungmulya
Bandarkedhungmulya
Koordhinat: 7°34′36″S 112°07′38″E / 7.57662°S 112.12732°E / -7.57662; 112.12732Koordhinat: 7°34′36″S 112°07′38″E / 7.57662°S 112.12732°E / -7.57662; 112.12732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.18

Bandarkedhungmulya iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.