Guda, Jombang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guda
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGudo
Guda kapernah ing Jawa Wétan
Guda
Guda
Guda kapernah ing Indonésia
Guda
Guda
Koordhinat: 7°37′35″S 112°11′58″E / 7.62631°S 112.19952°E / -7.62631; 112.19952Koordhinat: 7°37′35″S 112°11′58″E / 7.62631°S 112.19952°E / -7.62631; 112.19952
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.02

Guda iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)