Jagarata, Jombang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagarata
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJogoroto
Jagarata kapernah ing Jawa Wétan
Jagarata
Jagarata
Jagarata kapernah ing Indonésia
Jagarata
Jagarata
Koordhinat: 7°34′21″S 112°16′43″E / 7.57239°S 112.27849°E / -7.57239; 112.27849Koordhinat: 7°34′21″S 112°16′43″E / 7.57239°S 112.27849°E / -7.57239; 112.27849
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.19

Jagarata iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)