Setatsiyun Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Kadhiri

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun KD.png
  • Singkatan: KD
  • Nomor: 5010
Stasiun Kediri 2020.jpg
Setatsiyun Kadhiri, 2020
Letak
PropinsiJawa Wétan
KuthaKadhiri
KecamatanKadhiri
KelurahanBalowerti
AlamatDl. Stasiun Kediri
Koordinat7°49′01″S 112°00′56″E / 7.8169616°S 112.0156145°E / -7.8169616; 112.0156145Koordhinat: 7°49′01″S 112°00′56″E / 7.8169616°S 112.0156145°E / -7.8169616; 112.0156145
Sujarah
Bukak13 Agustus 1882
Badan kang ngoprasikaken sadurungipunStaatsspoorwegen
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunGedhé tipe C[1]
PunggelanKD
Nomer setasiun5010
Dhuwuring stasiun+68 m
Kilometer
LayananGajayana (règulèr lan tambahan), Brawijaya, Singasari, Brantas, Malabar, Kertanegara, Malioboro Ekspres, Majapahit, Matarmaja (règulèr lan tambahan), Kahuripan, Dhoho, lan Parcel ONS Tengah
LoketSistem tiket online, nglayani pamesanan langsung lan pangubahan/pawurungan kamangkatan ing loket. Wonten fasilitas ala bandara arupa check-in mandiri kanggé pancétakan boarding pass khusus kamangkatan sepur jarak adoh/menengah.
Fasilitas
Kathahing jalur6 (jalur 1: sepur lurus)
Kathahing peron3 (loro peron sisi sing radha dhuwur lan siji peron pulo sing cendhèk)
Jinis pasinyalanMékanik jinis Siemens & Halske semiotomatis
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Setatsiyun Kadhiri (KD) iku setatsiyun sepur kelas gedhé jinis C sing ana ing Kalurahan Balowerti, Kadhiri, Kutha Kadhiri. Setatsiyun sing dumunung ing dhuwur +68 meter iki kalebu ing Daerah Operasi VII Madiun. Setatsiyun iki letake ning Dl. Stasiun, sekitar 300 meter ning arah wetan seka Dl. Dhoho.

Setatsiyun iki nglayani kabèh sepur penumpang menyang Malang, Surabaya, Bandung, lan Jakarta, déné nglayani sepur kelas èksekutif, bisnis, lan ékonomi.

Sajarah[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kadhiri, sekitar dasawarsa 1880-an.

Stasiun Kediri minangka stasiun sing cukup gedhé, dibukak déning Staatsspoorwegen (SS) bebarengan karo pambukaan jalur Kertosono–Kediri ing tanggal 13 Agustus 1882. Ing taun candhaké, jalur menyang Stasiun Tulungagung dibukak ing tanggal 2 Juni 1883.[2][3]

Status wangunan stasiun sing isih asli lan durung ngalami pangowahan menika direncanakake dadi warisan budaya dening BPCB Jawa Timur.[4] Sanajan duwé status "warisan budaya", sawetara wangunan kasebut didandani lan ditingkataké kanggo nampung fasilitas sing ana.

Layanan sepur[besut | besut sumber]

Panumpang[besut | besut sumber]

Kelas èksekutif[besut | besut sumber]

Kelas campuran[besut | besut sumber]

Kelas ekonomi plus[besut | besut sumber]

Majapahit, menyang Jakarta liwat Semarang lan menyang Malang

Kelas ekonomi[besut | besut sumber]

Lokal ekonomi[besut | besut sumber]

Dhoho, menyang Kertosono diterusaké menyang Surabaya lan menyang Blitar

Galeri[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Staatsspoorwegen Ned. Indië (1896). Statistiek van het vervoer op de spoorwegen en tramwegen met machinale beweegkracht in Nederlandsch-Indië. Batavia: Burgerlijke Openbare Werken.
  3. Pincoffs, L. dkk. (1873). Spoorwegen op Java. Rotterdam: Commissie voor de Spoorwegen op Java.
  4. Dwi, Andhika. "Mako dan Rumdin Kapolres Kediri Kota Didatangi BPCB, Ada Apa?". detiknews (ing basa Inggris). Dibukak ing 2019-12-27.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

(ing basa Indonésia) Situs rasmi KAI lan jadwal sepur taun 2019

Setatsiyun sadurungé   Logo of the Ministry of Transportation of the Republic of Indonesia.svg Lintas Sepur Indonésia   Setatsiyun sabanjuré
Bangil-Kertasana
Susuhan