Warisan budaya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Warisan budaya iku warisan arupa artifak fisik lan sing ora kasat mata saka sawijining klompok masarakat sing diwarisaké saka génerasi kapungkur, dijaga ing jaman saiki lan direksa kanggo génerasi mangsa ngarep.


Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Rujukan[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

The touristical management of the cultural heritage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warisan_budaya&oldid=826160"