Warisan budaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Warisan budaya iku warisan wujud artifak fisik lan sing ora kasat mata saka sawijining golongan masarakat sing diwarisaké saka génerasi kapungkur, dijaga ing jaman saiki lan direksa kanggo génerasi mangsa ngarep.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

The touristical management of the cultural heritage