Warisan budaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Warisan budaya iku warisan arupa artifak fisik lan sing ora kasat mata saka sawijining klompok masarakat sing diwarisaké saka génerasi kapungkur, dijaga ing jaman saiki lan direksa kanggo génerasi mangsa ngarep.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

The touristical management of the cultural heritage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warisan_budaya&oldid=1017777"