Sepur Gaya Baru Malam Selatan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sepur Gaya Baru Malam Selatan
300px
Informasi umum
Status Aktip
Lokal Daerah Operasi I Jakarta
Perjalanan
Relasi parjalanan Pasar Senen-Surabaya Gubeng, pp.
Jarak parjalanan 825 km
Frekuensi perjalanan harian Mangkat mulih pisan saben dina
Jenis rel Ril berat
Pelayanan
Kelas Ékonomi AC Plus PSO
Fasilitas difabel Ora
Fasilitas sepur dhahar Ana
Fasilitas hiburan Ora
Bagasi Ana
Teknis sarana dan prasarana
Lokomotif CC201, CC203, CC204, CC206
Lebar sepur 1.067 mm
Nomor KA 173-174

Sepur Gaya Baru Malam Selatan utawa umum disingkat GBM utawa GBMS — kanggo mbedakaké karo Gaya Baru Malam Utara  — sepur kelas ékonomi Plus PSO karo gayutan saka Setatsiyun Pasar Senèn - Surabaya Setatsiyun Gubeng. Sepur iki mung sepur Ékonomi Jakarta - Surabaya kang liwat jalur kidul. Jarak tempuhé kira-kira 825 km ngliwati jalur sepur kanthi sesawangan kang éndah ing Bumi Banyumas, Yogyakarta, Madiun Kutha

Yèn mlaku, sepur iku ditarik nggunakaké lokomotif CC 201 utawa CC 203 + 4 Sepur Ékonomi AC Plus PSO (K3 2007/2009 JAKK) + 1 Sepur Gunakaké Generasi daya (KMP3 2007/2009 JAKK) + 4 Sepur Ékonomi  AC Plus PSO (K3 2007/2009 JAKK) + 1 Sepur Panyimpenan Bingkisan utawa Kargo (B 2007/2008/2009/2014 JAKK & JAKG)

Setatsiyun kang disinggahi[besut | besut sumber]

Sepur 174 (Pasar Senèn-Gubeng Surabaya) mandheg sawetara ing setatsiyun, saka Setatsiyun Pasar Senèn , Setatsiyun Pegaden Baru, Setatsiyun Haurgeulis, Setatsiyun Jatibarang, Setatsiyun Cirebon Prujakan, Setatsiyun Pembangunan, Setatsiyun Ketanggungan, Setatsiyun Bumiayu, Purwokerto Setatsiyun, Setatsiyun Gombong, Setatsiyun Kutoarjo, Setatsiyun Wates, Setatsiyun Lempuyangan, Setatsiyun Klaten, Setatsiyun Purwosari, Setatsiyun Sragen, Setatsiyun Walikukun, Setatsiyun Kedunggalar, Setatsiyun Paron, Setatsiyun Geneng, Madison Setatsiyun, Setatsiyun Baron, Setatsiyun Jombang, Setatsiyun Mojokerto, Setatsiyun Wonokromo, Setatsiyun Surabaya Gubeng.

Déné Sepur 173 (Surabaya Gubeng-Pasar Senèn) mandheg sawetara ing Setatsiyun Surabaya Gubeng, Setatsiyun Wonokromo, Setatsiyun Mojokerto, Setatsiyun Jombang, Setatsiyun Madiun, Setatsiyun Sragen, Purwosari Setatsiyun, Setatsiyun Klaten, Setatsiyun  Lempuyangan , Setatsiyun Wates, Setatsiyun Kutoarjo, Setatsiyun Gombong, Purwokerto Setatsiyun, Setatsiyun Bumiayu, Setatsiyun Ketanggungan, Setatsiyun Ciledug, Setatsiyun Cirebon Prujakan, Setatsiyun Jatibarang, Setatsiyun Pegaden Anyar, Setatsiyun Bekasi, Setatsiyun Jatinegara, Setatsiyun Pasar Senèn.

Data tehnis[besut | besut sumber]

Relasi parjalanan Pasar Senèn-Gubeng Surabaya, mangkat-mulih.
Seri
  • 1 Lokomotif CC 201 utawa CC 204
  • 4 Ékonomi Sepur AC Plus PSO utawa Ékonomi AC PSO (K3 JAKK)
  • 1 Sepur Gunakaké Generasi daya (KMP3 JAKK)
  • 4 Ékonomi Sepur AC Plus PSO utawa Ékonomi AC PSO (K3 JAKK)
  • 1 Sepur Panyimpenan Kargo (B JAKG) utawa Panyimpenan Bingkisan (B JAKK/JAKG)
Nomer kursi 844 kursi
Tarif Rp 104.000,00
Setatsiyun Teka Mangkat
KA 173 Gayabaru (Surabaya Gubeng-Pasar Senèn)
Surabaya Gubeng - 12.00
Wonokromo 12.07 12.09
Mojokerto 12.42 12.46
Jombang 13.08 13.11
Madiun 14.23 14.35
Sragen 15.32 15.34
Purwosari 16.03 16.08
Klaten 16.31 16.33
Lempuyangan 16.56 17.08
Wates 17.39 17.41
Kutoarjo 18.13 18.17
Butuh 18.24 18.30
Kebumen 18.51 18.57
Gombong 19.16 19.20
Purwokerto 20.13 20.24
Bumiayu 21.05 21.07
Ketanggungan 21.47 21.49
Ciledug 22.03 22.05
Cirebon Prujakan 22.30 22.36
Jatibarang 23.12 23.14
Haurgeulis 23.48 23.50
Pegadenbaru 00.02 00.04
Bekasi 01.24 01.26
Jatinegara 01.42 01.45
Pasar Senèn 01.55 -
KA 174 Gayabaru (Pasar Senèn-Surabaya Gubeng)
Pasar Senèn - 10.15
Pegadenbaru 12.00 12.03
Haurgeulis 12.16 12.18
Jatibarang 12.53 12.56
Cirebon Prujakan 13.31 13.40
Ciledug 14.05 14.07
Ketanggungan 14.21 14.24
Bumiayu 15.04 15.06
Purwokerto 15.47 16.00
Kroya 16.28 16.54
Ijo 16.55 17.02
Gombong 17.11 17.13
Prembun 17.44 17.54
Kutoarjo 18.06 18.10
Wates 18.40 18.42
Lempuyangan 19.14 19.30
Klaten 19.53 19.55
Purwosari 20.18 20.26
Palur 20.38 20.48
Sragen 21.08 21.14
Walikukun 21.35 21.42
Barat 22.19 22.29
Madiun 22.40 22.59
Sukomoro 23.46 23.56
Jombang 00.23 00.26
Mojokerto 00.48 00.52
Wonokromo 01.25 01.28
Surabaya Gubeng 01.35 -