Setatsiyun Caruban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Caruban

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun CRB.png
  • Singkatan: CRB
  • Nomor: 4022
Stasiun Caruban 2020.jpg
Tampak ngarep bangunan anyar Setatsiyun Caruban, 2020
Letak
PropinsiJawa Wetan
KabupatènMadiun
KecamatanMejayan
KelurahanKrajan
AlamatDalan Stasiun Caruban
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunII[1]
PunggelanCRB
Nomer setasiun4022
Dhuwuring stasiun+74 m
Kilometerkm 149+470 lintas Surabaya Kota-Kertosono-Madiun-Solo Balapan
LayananSingasari, Gaya Baru Malam Selatan, Brantas, Bangunkarta, Kertanegara, Logawa, Jayakarta, Pasundan, Kahuripan, lan Sri Tanjung
LoketSistem tiket daring, melayani pemesanan langsung di loket.
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron4 (siji peron sisi lan telu peron pulo sing pada-pada cukup dhuwur)
Jinis pasinyalan
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Setatsiyun Caruban (CRB) minangka stasiun sepur kelas II sing dununge ing kutha Caruban, tepat ing Krajan, Mejayan, Madiun ; kalebet ing Daerah Operasi VII Madiun ing dhuwure +74 meter. Setatsiyun iki minangka siji-sijine setatsiyun sepur sing nglayani panumpang munggah lan mudhun ing Kabupaten Madiun.

Papan[besut | besut sumber]

Wiwitane, Setatsiyun Caruban duwe telung jalur sepur, kanthi garis lawas 1 garis lurus lan garis badug lawas / garis buntu ing sisih wétan bangunan setatsiyun lawas. Sawise trek dobel Nganjuk - Babadan dioperasikake wiwit 30 April 2019 [2], jumlah garis tambah dadi papat. Nalika pambangunan trek dobel, garis lawas 1 diganti garis anyar 2 dadi garis lurus tumuju Madiun, garis lawas 2 diganti garis anyar 3 dadi garis lurus tumuju Kertosono, lan garis lawas 3 diganti baris 4 sing nduwe jalur cabang ing sisih kidul dadi trek badug anyar. Amarga pengaruh pambangunan baris anyar 1 ing tilas tilas Badug lawas, bangunan lawas sing ditinggal dening Staatsspoorwegen dirusak lan diganti bangunan anyar sing luwih gedhe. Kajaba iku, sistem signaling diganti saka sistem mekanik dadi sistem sinyal listrik. [3]

Layanan sepur[besut | besut sumber]

Kelas campuran[besut | besut sumber]

Kelas ekonomi premium[besut | besut sumber]

Jayakarta, menyang Jakarta liwat Yogyakarta-Purwokerto-Cirebon lan menyang Surabaya liwat Jombang

Kelas ekonomi[besut | besut sumber]

Paripustaka[besut | besut sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Stevani, Louis Rika (2019-04-30). "Jalur ganda kereta api Nganjuk-Babadan resmi beroperasi". AntaraJatim. Dibukak ing 2020-05-13.
  3. "Kemenhub Bangun Tiga Stasiun Kereta Api". Jawa Pos. 26 September 2017.