Setatsiyun Nganjuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Nganjuk

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun NJ.png
  • Singkatan: NJ
  • Nomor: 4026
Stasiun Nganjuk 2019.jpg
Stasiun Nganjuk, 2019
Letak
PropinsiJawa Wetan
KabupatènNganjuk
KecamatanNganjuk
KelurahanMangundikaran
AlamatDalan Raya Panglima Besar Sudirman/Raya Kota Nganjuk
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunI[1]
PunggelanNJ
Nomer setasiun4026
Dhuwuring stasiun+56 m
Kilometerkm 118+842 lintas Surabaya Kota-Kertosono-Madiun-Solo Balapan
LayananGajayana (reguler & tambahan), Brawijaya, Bima, Singasari, Saya Baru Malam Selatan, Brantas, Ranggajati, Wijayakusuma, Malabar, Mutiara Selatan, Kertanegara, Malioboro Ekspres, Sancaka, Mutiara Timur, Logawa, Majapahit, Jayakarta, Matarmaja, Kahuripan, Pasundan, Sri Tanjung, lan Parcel ONS Tengah lan Kidul
LoketSistem tiket daring; melayani pemesanan langsung dan pengubahan/pembatalan keberangkatan di loket. Terdapat fasilitas ala bandara berupa check-in mandiri untuk pencetakan boarding pass khusus keberangkatan KA jarak jauh/menengah.
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron3 (siji peron sisi sing cendhak lan loro peron pulo sing ng cukup dhuwur; ora ana peron pulo watara jalur 2 lan 3)
Jinis pasinyalan
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Setatsiyun Nganjuk (NJ) yaiku setatsiyun sepur kelas I sing dununge ing Mangundikaran, Nganjuk, Nganjuk ; ing dhuwur +56 meter; kalebet ing Daerah Operasi VII Madiun . Setatsiyun iki dununge ana ing dalan gedhe Nganjuk - Kertosono, udakara 700 m saka Alun-alun Nganjuk.

Papan[besut | besut sumber]

Peron Setatsiyun Nganjuk, 2020

Setatsiyun Nganjuk duwe patang jalur sepur. Wiwitane, jalur lawas 3 yaiku jalur lurus lan larik lawas 4 arang digunakake. Sawise operasi jalur dobel menyang Setatsiyun Baron ditindakake wiwit tanggal 14 Maret 2019 [2] lan banjur menyang Setatsiyun Babadan wiwit tanggal 30 April 2019 [3], baris 2 anyar digawe jalur lurus tumuju Madiun lan baris 3 anyar digawe jalur lurus tumuju Kertosono.

Ing wektu pambangunan trek dobel, diagram trek setatsiyun diganti, yaiku kanthi ngilangi jalur 2 lawas kanggo nggedhekake platform, nambah jalur puteran anyar ing sisih kidul setatsiyun minangka jalur anyar 4, ngganti baris 3 lawas menyang baris 2 anyar, lan Baris lawas 4 dibangun maneh dadi baris anyar 3. Kajaba iku, sistem signaling diganti saka sistem mekanik dadi sistem sinyal listrik.

Sisih ngarep bangunan kasebut ngalami renovasi saengga karakteristik bangunan gaya Hindia Belanda saiki ora katon. Nanging, ciri khas bangunan kasebut isih bisa dideleng ing kanopi setatsiyun lan Kantor Resor Jalan Rel.

Layanan sepur[besut | besut sumber]

Panumpang[besut | besut sumber]

Kelas eksekutif[besut | besut sumber]

Kelas campuran[besut | besut sumber]

Kelas ekonomi premium[besut | besut sumber]

Jayakarta, menyang Jakarta liwat Yogyakarta-Purwokerto-Cirebon lan menyang Surabaya liwat Jombang

Kelas ekonomi plus[besut | besut sumber]

Majapahit, menyang Jakarta liwat Solo-Semarang-Cirebon lan menyang Malang liwat Blitar

Kelas ekonomi[besut | besut sumber]

Barang[besut | besut sumber]

Parcel ONS (over-night service), menyang:

Gambar[besut | besut sumber]

Foto panorama sing nuduhake platform Stasiun Nganjuk, 2020

Paripustaka[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé   Logo of the Ministry of Transportation of the Republic of Indonesia.svg Lintas Sepur Indonésia   Setatsiyun sabanjuré
Bagor
Sala Balapan–Kertasana
Sukomoro
tumuju Kertasana
  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Bagus, Rahadian (2019-03-14). "Jalur Ganda Baron-Nganjuk Mulai Beroperasi, Beberapa KA Alami Keterlambatan". TribunMadura.com. Dibukak ing 2020-05-13.
  3. Stevani, Louis Rika (2019-04-30). "Jalur ganda kereta api Nganjuk-Babadan resmi beroperasi". AntaraJatim. Dibukak ing 2020-05-13.