Setatsiyun Babadan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Babadan

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun BBD.png
  • Singkatan: BBD
  • Nomor: 4021
Stasiun Babadan 2019.jpg
Tampilan njaba bangunan anyar Setatsiyun Babadan sisi kulon kidul, 2019
Letak
PropinsiJawa Wetan
KabupatènMadiun
KecamatanMadiun
DésaDimong
AlamatDalan Tulungrejo
63152
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunIII/cilik[1]
PunggelanBBD
Nomer setasiun4021
Dhuwuring stasiun+63 m
Kilometerkm 157+818 lintas Surabaya Kota-Kertasana-Madiun-Sala Balapan
LayananMung kanggo persusulan antarsepur.
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron3 (siji peron sisi lan loro peron pulo sing pada-pada rada dhuwur)
Jinis pasinyalan
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun


Setatsiyun Babadan (BBD) minangka kelas III / stasiun sepur cilik sing dununge ing Dimong, Madiun, Madiun ; ing dhuwur +63 m; kalebet ing Daerah Operasi VII Madiun. Setatsiyun iki minangka setatsiyun aktif sing dununge ana ing sisih kulon Kabupaten Madiun.

Setatsiyun kasebut asline duwe telung jalur sepur kanthi 1 lawas minangka sepur lurus. Sawise jalur dobel menyang Stasiun Nganjuk dioperasikake tanggal 30 April 2019 [2] lan banjur menyang Stasiun Geneng ing tanggal 16 Oktober 2019, [3] jumlah jalur mundhak dadi papat. Jalur 1 lawas diganti jalur 3 anyar dadi garis lurus tumuju Madiun, jalur 2 malih dadi sepur lurus tumuju Kertasana, jalur 3 lawas diganti jalur anyar 1, lan jalur 4 ditambah mung ing sisih lor wetan bangunan setatsiyun lawas minangka rute sing anyar.

Ing sisih kidul kidul bangunan stasiun lawas, ana persimpangan level sing sadurunge ana ing tengah-tengah stasiun, kayata Setatsiyun Gedangan, Cilame lan Lemahabang . Supaya seri sepur sing mandheg ing setatsiyun iki ora nutupi nyebrang maneh, perpanjangan lan pergeseran pemindahan setatsiyun ditindakake ing sisih Lor-wetan sajrone pambangunan trek dobel. Operasi stasiun dipindhah menyang bangunan anyar sing luwih gedhe sing ana ing sisih kidul kidul jalur rel. Bangunan lawas saka Staatsspoorwegen isih dijaga sanajan wis ora digunakake maneh. Kajaba iku, sistem sinyal diganti saka sistem mekanik dadi sistem listrik.

Ing Book of Distance for Java lan Madura Freight sing diterbitake PJKA ing taun 1982, papan iki diklasifikasikake minangka "stasiun" sanajan ditunjuk minangka "stop unsigned " ing Buku Jarak Pendek taun 1950 dening DKA. [4]

Sak niki, ora ana sepur sing mandheg ing setatsiyun iki kajaba persusulan antarsepur.

Paripustaka[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé   Logo of the Ministry of Transportation of the Republic of Indonesia.svg Lintas Sepur Indonésia   Setatsiyun sabanjuré
Sala Balapan–Kertasana
tumuju Kertasana
  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Stevani, Louis Rika (2019-04-30). "Jalur ganda kereta api Nganjuk-Babadan resmi beroperasi". AntaraJatim. Dibukak ing 2020-05-13.
  3. Stevani, Louis Eka (2019-10-16). "Ditjen Perkeretaapian operasikan jalur ganda Babadan-Geneng Madiun". AntaraNews. Dibukak ing 2020-05-14.
  4. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (1982). Buku Jarak untuk Angkutan Barang Jawa dan Madura. Bandung: Perusahaan Jawatan Kereta Api.