Setatsiyun Purwasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasiun Purwasari
PapanNamaStasiun PWS.png
  • Singkatan: PWS
  • Nomor: 3120
Stasiun Purwosari 2020.jpg
Tampak ngarep Setatsiyun Purwasari, 2020
Letak
PropinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KecamatanLaweyan
KelurahanPurwosari
AlamatDl. Slamet Riyadi No. 502
Koordinat7°33′42″S 110°47′47″E / 7.5617°S 110.7965°E / -7.5617; 110.7965Koordhinat: 7°33′42″S 110°47′47″E / 7.5617°S 110.7965°E / -7.5617; 110.7965
Sujarah
BukakMaret 27, 1871; 149 taun kapungkur (1871-03-27)
Jeneng saderengeStasiun Station/Halte Poerwosarie
Badan kang ngoprasikaken sadurungipunNederlandsch-Indische Spoorweg Maatschappij
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi VI Yogyakarta
Kelas setasiunI[1]
PunggelanPWS
Nomer setasiun3120
Dhuwuring stasiun+98 m
Kilometer
LayananSingasari, Gaya Baru Malam Selatan, Logawa, Jaka Tingkir, Kahuripan, Pasundan (règulèr & tambahan), Sri Tanjung, Bengawan, Prambanan Ekspres (Prameks), Bathara Kresna, BIAS, Sepur kluthuk Jaladara, lan Parcel ONS
LoketSistem tiket online, nglayani pamesanan langsung lan pangubahan/pawurungan kamangkatan ing loket. Wonten fasilitas ala bandara arupa check-in mandiri kanggé pancétakan boarding pass khusus kamangkatan sepur jarak adoh/menengah.
Operasi
Setatsiyun sadurungé   Layanan lokal/komuter   Setatsiyun sabanjuré
tumuju Kuthaarja
Prameks
Kuthaarja–Sala Balapan, m.m.
Terminus
tumuju Yogyakarta
Prameks
Yogyakarta–Sala Balapan, m.m.
Terminus Bathara Kresna
Purwasari–Wanagiri, m.m.
tumuju Wanagiri
Fasilitas
Kathahing jalur7 (jalur 2 & 3: sepur lurus)
Kathahing peron4 (siji peron sisi sing radha dhuwur lan telu peron pulo sing cukup dhuwur)
Jinis pasinyalanElektrik tipe Sinyal Interlocking Len-02
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun
mny. Gawok
Dl. Slamet Riyadi
mny. Gembongan
mny. Dipo Mekanik
mny. Sala Kota
mny. Sala Balapan

Setatsiyun Purwosari (PWS) (Jawa : ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦦꦸꦂꦮꦱꦫꦶ) menika salah satynggaling setatsiyun sepur kelas I ing Purwosari, Laweyan, Surakarta. Setatsiyun ingkang dumunung ing dhuwur +98 m punika kalebu ing Laladan Operasi VI Yogyakarta lan naming nglayani sepur kelas ékonomi lintas kidul/lokal/komuter.

Setatsiyun menika setatsiyun parcabangan jalur sepur ing antarané Surabaya lan Wonogiri. Jalur menyang Surabaya kalebu jalur utama, dene sing kanggo Wonogiri kalebu jalur lintas cabang. Nganti Setatsiyun Sangkrah, jalur sekunder iku unik amarga dadi salah sawijining jalur sepur aktif ing Indonésia sing njejeri/dampingan dalan raya, saliyane jalur cabang ing Depot Pertamina Madiun. Ing jaman mbiyèn ing rute Purwosari–Sangkrah ana wolung papan mandhegan cilik, yaiku Pesanggrahan, Ngadisuran, Bando, Ngapeman, Pasarpon, Cayudan, Kauman, lan Lojiwètan. Halte-halte kasebut wis ora ana maneh saiki.

Sejarah[besut | besut sumber]

Wangunan utama Setatsiyun Purwosari sing isih dadi setatsiyun pulo

Setatsiyun Purwosari minangka Setatsiyun sepur paling tuwa nomer loro ing Kutha Surakarta. Ing peta jalur Samarang–Vorstenlanden sing diterbitaké ing 1869 koleksi dening Universitas Leiden Walanda, setatsiyun iki ora disebutké blas. Sing disebutké ing rencana pangembangan rute dening Nederlandsch-Indische Spoorweg Maatschappij (NIS) yaiku Setatsiyun Sala (Setatsiyun Sala Balapan) lan Setatsiyun Sala-Rivier sing ana ing lebak Bengawan Solo . [2] Nanging, ing péta sing digawe ing taun 1878, jeneng setatsiyun iki wiwit disebut (nanging kanthi jeneng sing salah, yaiku Poerwodadie). [3] Kira-kira panambahan setatsiyun iki dilakokké bebarengan karo finishing jalur sepur lan uga dibuka bebarengan karo bukaan rasmi jalur sègmèn Cèpèr–Sala NIS ing tanggal 27 Maret 1871.[4][5]

Wiwit taun 1907, setatsiyun iki nggunakaké arsitektur sing padha karo Setatsiyun Kedungjati lan Willem I Ambarawa. Setatsiyun sing wiwitané ing peron sisi banjur dadi setatsiyun pulo. Ukuran wangunan setatsiyun luwih cilik tinimbang Kedungjati lan Ambarawa amarga bentang atap gendhèngé mung 13 meter, déné Kedungjati ing 14,65 meter lan Ambarawa ing 21.75 meter. Wangunan iki kasusun saka kanopi sing nutupi bangunan utama lan jalur sing ngapit.[6]

Wangunan lan tata letak[besut | besut sumber]

Lentèra semboyan wèsel mekanik ing Setatsiyun Purwasari sing dadi simbol semboyan 11A lan 11B, sadurunge dibongkar.

Wiwitané Setatsiyun Purwasari nggunakaké sistem sinyal mekanik lan wiwit ril gandha nduwèni wolung jalur rel kanthi garis 2 lan 3 minangka sepur lurus. Jalur 1-5 asring digunakaké kanggo kamangkatan-karawuhan uga kanggo sepur langsung, jalur 6-8 kanggo parkir gerbong barang, lan rong jalur tambahan sing menyang dipo lokomotif lan gudang semèn. Sanajan setatsiyun iki wis ngalami rénovasi ing wangun atap overkapping wiwit musim mudik lebaran ing Oktober 2010[7], wangunan setatsiyun sing asli tetep dipertahanké lan didadèkaké cagar budaya.

Setatsiyun iki mbiyèn kalebu unik amarga ing tengah èmplasemèn sing wis diwènèhi overkapping ana wèsel lan parsimpangan sing nyambungaké jalur 3 karo jalur 4. Jalur simpang kasebut mbagi peron sing ana ing rong jalur kasebut. Nanging, wiwit sistem sinyal setatsiyun iki diganti karo sistem pasinyalan elektrik sing digawe dening PT Len Industri Indonesia (Persero)[8] ing Desember 2015, jalur 4, wèsel, lan uga jalur simpang kasebut dibongkar kanggo nggedhékké peron saéngga setatsiyun kasebut mung nduwèni pitung jalur.

Menyang sisih wétan jalur 1 ana jalur parcabangan menyang Wonogiri. Saka setatsiyun iki mbiyèn uga ana jalur cabang tumuju Boyolali liwat Kartasura sing saiki ora ana maneh. Jalur iki uga duwe cabang ing Tegalsari menyang Colomadu. Nganti saiki sawetara bagean sisa-sisa jalur isih bisa disekséni.

Sadurungé Setatsiyun Purwasari nduwèni dipo lokomotif; jejak paninggalan dipo lokomotif isih ana menara banyu ing sisih lor stasiun. Saiki Dipo uga isih operasi, nanging dudu dadi dipo lokomotif, nanging dadi dipo mèkanik. Bongkar-muwat semèn uga ditindakaké ing stasiun iki.

Setatsiyun iki pungkasan dirénovasi ing taun 2017, kanthi ngganti jubin setatsiyun sing asalé jubin tégel tahu warisan NIS kanthi jubin marmer.[9] Jubin kasebut diprodhuksi dening Alfred Regout & Co, Maastricht, Walanda, lan nduwèni ukuran 20 × 20 cm kanthi tekstur sing ora rata supaya isa nggampangaké aliran banyu. Tégel kasebut kuwat, kukuh, lan tahan suwi, amarga setatsiyun iki fungsi awalé dadi setatsiyun barang.

Layanan sepur[besut | besut sumber]

Setatsiyun iki saiki dadi papan mandheg sepur kelas ékonomi sing ngliwati jalur kidul sawisé Setatsiyun Sala Jèbrès didadèkaké cagar budaya dening Pamrentah Surakarta lan mung nglayani sepur saka arah wétan menyang jalur lor (Semarang) lan kosok balènè.

Panumpang[besut | besut sumber]

Kelas campuran[besut | besut sumber]

Kelas ékonomi AC plus[besut | besut sumber]

Jaka Tingkir, saking lan menyang Jakarta liwat Yogyakarta-Purwokerto-Cirebon

Kelas ékonomi AC[besut | besut sumber]

Komuter ékonomi[besut | besut sumber]

Sepur papan anggegana[besut | besut sumber]

Sepur BIAS, menyang Klaten lan menyang Sala-Papan Anggegana Adi Soemarmo (èksekutif bandara)

Sepur wisata[besut | besut sumber]

Sepur kluthuk Jaladara, saking lan menyang Sala Kota

Barang[besut | besut sumber]

Parcel ONS (over-night service), menyang Surabaya liwat Madiun-Jombang lan menyang:

Papasan lan panyusunan[besut | besut sumber]

Antarmoda pandhukung[besut | besut sumber]

Jinis transportasi umum Koridor / rute Tujuane
Batik Solo Trans [10] 1. Bandara Adisumarmo-Palur
2. Kartasura-Palur
3. Kartasura-Palur lewat Pasar Klewer

Gladri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. "Dutch Colonial maps - Leiden University Libraries". maps.library.leiden.edu. Dijupuk 2019-01-29. 
  3. "Dutch Colonial maps - Leiden University Libraries". maps.library.leiden.edu. Dijupuk 2019-01-29. 
  4. BOW (1898). Statistiek van het vervoer op de spoorwegen en tramwegen met machinale beweegkracht in Nederlandsch-Indië. Batavia: Landsdrukkerij. 
  5. de Vereniging voor de Statistiek in Nederland (1872). Staatkundig en staathuishoudkundig jaarboekje voor 1872. Amsterdam: E.S. Witkamp. 
  6. Dananjaya, Putu (20 Juni 2016). "Stasiun Ambarawa, Stasiun Militer Belanda". BPCB Jawa Tengah. Direktorat Jenderal Kebudayaan, Kemendikbud RI. Dijupuk 4 Agustus 2018.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  7. "Renovasi Stasiun Purwosari Rampung Sebelum Lebaran". Suara Merdeka. 29 Juni 2010. Dijupuk 5 Oktober 2017.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  8. Mohamad, Ardyan (21 Juni 2013). "Kalahkan Siemens, BUMN Elektronik Raup Pendapatan Rp23 Triliun". Merdeka.com. Dijupuk 5 Oktober 2017. Saat ini, masih ada pesanan proyek dari Kemenhub untuk menggarap persinyalan kereta di jalur Jogja-Solo, Duri-Tangerang, dan Parung-Maja.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  9. "Terkait Renovasi Stasiun Purwosari Solo, PT KAI Diminta Gandeng BPCB". Tribun Solo (ing basa Indonesia). 2017-11-16. Dijupuk 2019-01-29. 
  10. "Liburan di Solo Naik Bus Batik Solo Trans (BST) Saja. Ini Rute Lengkapnya". Tribun Jateng (ing basa Indonesia). 2017-06-28. Dijupuk 2019-01-29. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

(ing basa Indonésia) Situs resmi KAI dan jadwal kereta api tahun 2019

Setatsiyun sadurungé   Logo of the Ministry of Transportation of the Republic of Indonesia.svg Lintas Sepur Indonésia   Setatsiyun sabanjuré
tumuju Kuthaarja
Kuthaarja–Purwasari
kalanjutan menyang Sala Balapan
Terminus
Purwasari–Wanagiri
Sala Kutha
tumuju Baturetna
Purwasari-Boyalali
Gembongan
tumuju Boyalali