Sepur Kutojaya Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepur Kutojaya Lor
Informasi umum
Jenis sepurSepur antarkutha
StatusBeroperasi
LokalDaerah Operasi V Purwakerta
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Panumpang sabendina1.144 panumpang (rata-rata)
Perjalanan
Relasi parjalananKuthaarja-Jakarta Kota, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Jarak parjalanan465 km
Waktu parjalanansekitar 7-8 jam
Frekuensi perjalanan harianSiji parjalanan mangkat mulih sabendina
Nomor sepur259F-260F
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasEkonomi Premium
Susunan tampat duduk80 kursi disusun 2-2. Akehe 40 kursi madep ngarep lan 40 kursi madep mburi (ekonomi premium)
kursi saged direbahake
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Fasilitas hiburanWonten
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat pamadam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
LokomotifCC 201/CC 203/CC206
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional65 teka 105 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA259F-260F
Peta rute
Cithakan:SLO-PWT-JAKK

Sepur Kutojaya Lor iku layanan sepur panumpang kelas ékonomi prémium (reguler) sing dioperasèkaké PT. Kereta Api Indonesia (Persero) kanggo nggayutaké Kuthaarja karo Jakarta Kota lan kosok balèné.

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute KuthaarjaJakarta Kota mangkat-mulih.
Lokomotif CC 201, CC 203
Tata rangkening sepur 5 sepur kelas ekonomi premium (K3 2018 KTA) + 1 sepur dhahar (M 2018 KTA) + 4 sepur kelas ekonomi premium (K3 2018 KTA) + 1 sepur pambangkit (P KTA)

Catetan : Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah.

Tarif[besut | besut sumber]

Tarif sepur iki ana ing teksiran watara Rp115.000,00–Rp150.000,00 gumantung dohe, subkelas/posisi lungguhan ing sajeroning sepur, sarta dina-dina mirunggon kaya dene dina pungkasaning minggu lan libur nasional.

Jadwal laku[besut | besut sumber]

Ing sor iki jadwal lakuning sepur Kutojaya Lor per 1 Mei 2021 (Gapeka 2021)

KA 259F Kutojaya Lor
(Kuthaarja – Jakarta Kota)
KA 260A Kutojaya Lor
(Jakarta Kota – Kuthaarja)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Kuthaarja - 17.10 Jakarta Kota - 04.30
Kutowinangun 17.28 17.30 Pasar Senen 04.45 04.55
Kebumen 17.40 17.42 Bekasi 05.23 05.25
Karanganyar 17.54 17.56 Pegadenbaru 06.42 06.44
Gombong 18.04 18.06 Haurgeulis 06.56 06.58
Sumpiuh 18.22 18.24 Jatibarang 07.31 07.34
Kroya 18.37 18.40 Cirebon Prujakan 08.09 08.14
Purwakerta 19.06 19.13 Ciledug 08.38 08.40
Bumiayu 19.56 19.58 Ketanggungan Ls Ls
Prupuk 20.18 20.20 Prupuk 09.12 09.14
Cirebon Prujakan 21.14 21.24 Bumiayu Ls Ls
Jatibarang 21.58 22.02 Purwakerta 10.34 10.40
Pegadenbaru 22.44 22.47 Kroya 11.04 11.06
Bekasi 00.05 00.07 Sumpiuh 11.19 11 21
Jatinegara 00.24 00.26 Gombong 11.36 11.38
Pasar Senen 00.37 00.47 Karanganyar 11.46 11.48
Jakarta Kota 01.01 - Kebumen 12.00 12.02
Kuthaarja 12.26 -