Setatsiyun Pasar Senèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasiun Pasar Senèn, emplasemen kulon
Emplasemen wétan

Setatsiyun Pasar Senèn (PSE, +4,7m) utawa uga biyasa karan Setatsiyun Senèn iku stasiun sepur kang dumunung ing Kacamatan Senèn, Jakarta Pusat, DKI Jakarta, Indonésia. Dumunung ing wewengkon ramé ing cedhak Gelanggang Remaja Planet Senèn dan pusat perbelanjaan Pasar Senèn, setatsiyun iki mligi nglayani sepur kelas bisnis lan kelas ékonomi tujuan Purwokerto, Kutoarja, Yogyakarta, Semarang, Sala, Jombang, Malang, lan Surabaya. Setatsiyun iki dibangun taun 1916 lan diresmèkaké tanggal 19 Maret 1925.

Kréta penumpang[besut | besut sumber]

Setatsiyun Pasar Senèn nglayani kréta kanggo tlatah tujuan:

Kelas Eksekutif[besut | besut sumber]

Kelas Ekbis[besut | besut sumber]

Kelas Bisnis[besut | besut sumber]

Kelas Ékonomi[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé:
Stasiun Kemayoran
Jalur KA Rajawali-Jatinegara Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Gang Sentiong

Koordhinat: 6°10′25″S 106°50′39″E / 6.1736111°S 106.8441667°E / -6.1736111; 106.8441667