Sepur Kertajaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sepur Kertajaya iku rangkéyan sepur kelas ékonomi unggulan kang ngubungaké Stasiun Tanjung Priok - Surabaya Pasar Turi. Sadawaning laku, sepur Kertajaya liwat jalur lor Pulo Jawa. Rangkéyan sepur iki dumadi saka 10 gerbong K3 lan 1 rèstorasi, Pembangkit (KMP3). Sepur iki minangka pengganti sepur Gaya Baru Malam Lor kang mauné cukup èksis nglayani koridor Jakarta-Surabaya liwat jalur lor

Jadwal[besut | besut sumber]

KA Kertajaya (No. KA: 120) dibudhalaké saka Stasiun Tanjung Priok wanci 15:20 WIB lan dijadwalaké dugi Stasiun Surabaya Pasar Turi jam 04.40. Déné sepur Kertajaya saka Stasiun Surabaya Pasar Turi (No. KA 119) dibudhalaké jam 15.30 lan mungkasi ing Stasiun Jakarta Pasar Senen jam 05.58.[1]

Stasiun-stasiun kang diliwati sepur Kertajaya[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Kertajaya" (ing basa Indonesian). 3 September 2009. Dijupuk 3 September.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)

Cithakan:Pratélan Sepur