Setatsiyun Bajanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasiun Bojanegara

Setatsiyun Bojonegoro (BJ) iku minangka stasiun sepur sing dumunung ing Sukareja, Bojanegara, Bojanegara. Setatsiyun sing dumunung ing èlevasi +15 m dpl iki ana ing sangisoré Laladan Operasi 4 Semarang. Setatsiyun iki dumunung ing Jalan Gajah Mada 65, sing ngubungaké Bojanegara karo Babat. Jaman biyèn, saka Setatsiyun Bojanegara iki ana jalur rèl sing tumuju Rembang. Saiki wis ora ana manèh.

Sepur[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé:
Stasiun Kalitidu
Jalur KA Gambringan-Kandangan Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Kapas

Koordhinat: 7°09′52″S 111°53′12″E / 7.1643151°S 111.8867934°E / -7.1643151; 111.8867934