Sepur Sancaka Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sepur Sancaka Lor yaiku layanan sepur penumpang kelas eksekutif lan bisnis sing dioperasiake PT. Kereta Api Indonesia (Persero) dinggo nglayani lintas Surabaya Pasarturi-Yogyakarta liwat Bojonegoro, Gambringan, Solo Balapan lan sewalike.

Sepur Sancaka Lor
Informasi umum
Jenis sepurSepur antarkutha
StatusBeroperasi (Fakultatif)
LokalDaerah Operasi VIII Surabaya
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Panumpang sabendina1.000 panumpang ben sasi
Perjalanan
Relasi parjalananSurabaya Pasarturi-Yogyakarta, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Jarak parjalanan350 km
Waktu parjalanan5 jam 45 menit
Frekuensi perjalanan harianFakultatif
Nomor sepur168F-165F-164F (YK-SBI)
163F-166F-167F (SBI-YK)
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasÈksekutif lan bisnis
Susunan tampat duduk
  • 50 kursi disusun 2-2 (èksekutif)
    kursi saged direbahaké lan diputer
  • 64 kursi disusun 2-2 (bisnis)
    arah kursi saged diatur
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Fasilitas hiburanWonten
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat pamadam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
LokomotifCC 201, CC 203
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional60 teka 100 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA163-168
Peta rute
Cithakan:SBI-GBN-SLO-YK

Sepur niki klebu sepur fakultatif ning Grafik Lelampahan Sepur 2021 lan rutene dicendhakake seko Surabaya Pasarturi ngasi Yogyakarta lan wektu perjalanane luwih cedhak.

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute Yogyakarta-Surabaya Pasarturi liwat Solo-Gundih-Gambringan-Bojonegoro
Lokomotif CC 201, CC 203
Tata rangkening sepur Dereng diketahui

Catetan : Susunan rangkaian sepur bisa mowah sewayah-wayah

Jumlah lungguhan 456 lungguhan