Sine, Sragèn, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sine
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanSragèn
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Sine iku salah siji kalurahan ing Kacamatan Sragèn, Kabupatèn Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]