Menyang kontèn

Sidaharja, Puring, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidaharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanPuring
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sidaharja (cara Indonésia: Sidaharja) iku désa ing Kacamatan Puring, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Puring