Karanganyar, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Karanganyar
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar 61,400 km2
Cacah padunung 94.593 jiwa

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]] {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:Karanganyar, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Karanganyar iku kacamatan ing kabupatèn Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Jembar wewengkon Kacamatan iki 61,400 km2, cacah padununge 34.593 jiwa, ya iku lanang 47.196 orang lan wadon 47.321 orang. Jarak Kacamatan Karanganyar saka kutha Kebumen ya iku 17,00 km liwat Sruweng nganggo angkutan padésan, angkutan umum utawa bis. Cacahé RT ing Kacamatan Karanganyar ana 436 lan RW 140 sing dumunung ana ing 4 kalurahan lan 7 désa.

Kalurahan / Désa ing Kacamatan Karanganyar:

  1. Candhi
  2. Giripurno
  3. Grenggeng
  4. Jatiluhur
  5. Karanganyar
  6. Karangkemiri
  7. Panjatan
  8. Plarangan
  9. Pohkumbang
  10. Sidomulyo
  11. Wonorejo

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Karanganyar, Kebumen Cithakan:Kabupatèn Kebumen

-