Sruweng, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sruweng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSruweng
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°38′36″S 109°36′41″E / 7.6432°S 109.61135°E / -7.6432; 109.61135Koordhinat: 7°38′36″S 109°36′41″E / 7.6432°S 109.61135°E / -7.6432; 109.61135
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.14

Sruweng iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.