Ambal, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ambal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiAmbal
Ambal kapernah ing Jawa Tengah
Ambal
Ambal
Ambal kapernah ing Indonésia
Ambal
Ambal
Koordhinat: 7°46′02″S 109°43′58″E / 7.76712°S 109.73273°E / -7.76712; 109.73273Koordhinat: 7°46′02″S 109°43′58″E / 7.76712°S 109.73273°E / -7.76712; 109.73273
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.07

Ambal iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)