Menyang kontèn

Sémpor, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sémpor
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSempor
Sémpor kapernah ing Jawa Tengah
Sémpor
Sémpor
Sémpor kapernah ing Indonesia
Sémpor
Sémpor
Koordhinat: 7°32′59″S 109°30′44″E / 7.54962°S 109.51217°E / -7.54962; 109.51217Koordhinat: 7°32′59″S 109°30′44″E / 7.54962°S 109.51217°E / -7.54962; 109.51217
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.18

Sémpor iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.