Kuwarasan, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuwarasan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKuwarasan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°39′34″S 109°30′43″E / 7.65932°S 109.51184°E / -7.65932; 109.51184Koordhinat: 7°39′34″S 109°30′43″E / 7.65932°S 109.51184°E / -7.65932; 109.51184
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.16

Kuwarasan iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.