Kuthawinangun, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuthawinangun
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKutowinangun
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°42′07″S 109°44′53″E / 7.70196°S 109.74794°E / -7.70196; 109.74794Koordhinat: 7°42′07″S 109°44′53″E / 7.70196°S 109.74794°E / -7.70196; 109.74794
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.10

Kuthawinangun iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.