Kebumèn, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebumèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKebumen
Kebumèn kapernah ing Jawa Tengah
Kebumèn
Kebumèn
Kebumèn kapernah ing Indonésia
Kebumèn
Kebumèn
Koordhinat: 7°40′56″S 109°40′52″E / 7.68235°S 109.68122°E / -7.68235; 109.68122Koordhinat: 7°40′56″S 109°40′52″E / 7.68235°S 109.68122°E / -7.68235; 109.68122
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
Kodhe laladan
administrasi
33.05.12

Kebumèn iku kacamatan ing Kabupatèn Kebumèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)