Selagiri, Karanggayam, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sélagiri
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanKaranggayam
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sélagiri (cara Indonésia: Sélagiri) iku désa ing Kacamatan Karanggayam, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Karanggayam