Menyang kontèn

Rawareja, Kebumèn, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rawareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanKebumèn
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Rawareja (cara Indonésia: Roworejo), iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Kebumèn, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Kebumèn