Menyang kontèn

Pujadadi, Banarawa, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pujadadi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBanarawa
Pamaréntahan
 • Lurah désaSamingun
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pujadadi (cara Indonésia: Pujodadi) iku désa ing Kacamatan Banarawa, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Banarawa