Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Polen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Polen yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Polen.

Para biskop ing wilayah Polen gabung ing Konferensi Waligreja Polen.

Saiki ana 45 yurisdiksi, ning endi 15 menika kabiskopan agung, 28 menika kabiskopan sufragan, 1 menika ordinariat, lan 1 menika ordinariat militer.

Pratélan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Białystok[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Częstochowa[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Gdańsk[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Gniezno[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Katowice[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Kraków[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Łódź[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Lublin[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Poznań[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Przemyśl[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Szczecin-Kamień[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Warmia[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Warsawa[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Wrocław[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Przemyśl-Warsawa[besut | besut sumber]

Yurisdiksi Tahta Suci[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]