Menyang kontèn

Ordinariat Militèr Polen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ordinariat Militer Polandia

Ordynariat Polowy Wojska Polskiego
Katedral Dewi Maria Ratu Pelindung Polen
Lokasi
NagaraPolen
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Latin
Didegaké5 Februari 1919[1] (105 taun kepungkur)
KatedralKatedral Dewi Maria Ratu Pelindung Polen
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJózef Guzdek

Ordinariat Militer Polen (basa Polandia: Ordynariat Polowy Wojska Polskiego) yaiku ordinariat militer Greja Katulik Roma. Gumantung marang Tahta Suci, ordinariat kasebut ngawenehi layanan pastoral marang umat Katulik Roma sing nyambut gawe ing Angkatan Bersenjata Polen lan kaluwargane.

Cathetan sikil

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Koordhinat: 52°14′29″N 21°00′54″E / 52.24139°N 21.01500°E / 52.24139; 21.01500