Menyang kontèn

Kabiskopan Radom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Radom

Dioecesis Radomensis

Diecezja Radomska
Katedral Dewi Maria ing Radom
Lokasi
NagaraPolen
MetropolitanCzęstochowa
Statistik
Amba8.000 km2 (3.089 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
920,000
913,000 (99.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 Maret 1992
KatedralKatedra Opieki Najświętszej Marii Panny [1] (Katedral Dewi Maria)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMarek Solarczyk
Biskop Agung MetropolitanWacław Depo
Biskop AuksilierPiotr Turzyński
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Radom (Latin: Radomen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Radom, provinsi grejawi Częstochowa, Polen.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 51°23′49″N 21°09′22″E / 51.396944°N 21.156111°E / 51.396944; 21.156111