Menyang kontèn

Kabiskopan Świdnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Świdnica

Dioecesis Suidniciensis

Diecezja Świdnicka
Katedral Santo Paulus, Stanislaus lan Wenceslaus ing Świdnica
Lokasi
NagaraPolen
Provinsi grejawiWrocław
MetropolitanWrocław
Statistik
Amba4.500 km2 (1.737 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
637,000
621,000 (97.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké24 Februari 2004
Katedral(Katedral St. Stanislaus lan St. Wenceslaus)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopIgnacy Dec
Biskop Agung MetropolitanJózef Kupny
Biskop AuksilierAdam Bałabuch
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Świdnica (Latin: Suidnicien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Świdnica, provinsi grejawi Wrocław, Polen. Ing 2013, kira-kira 28.7% populasi kabiskopan sregep lumebu greja ing dina Minggu miturut statistik greja.

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 50°50′28″N 16°29′31″E / 50.84111°N 16.49194°E / 50.84111; 16.49194