Menyang kontèn

Kabiskopan Ełk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Ełk

Dioecesis Liccanensis

Diecezja Ełcka
Katedral Ełk
Lokasi
Nagara Polen
Provinsi grejawiWarmia
MetropolitanWarmia
Statistik
Amba11.000 km2 (4.247 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
447,100
410,150 (91.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 Maret 1992
KatedralKatedra św. Wojciecha
Ko-katedralKonkatedra NMP Matki Kościoła, Gołdap
& Konkatedra św. Aleksandra, Suwałki
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJerzy Mazur, S.V.D.
Biskop Agung MetropolitanJózef Górzyński
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Ełk (Latin: Liccanen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Ełk, provinsi grejawi Warmia, Polen.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 25 Maret 1992: Didegake minangka Kabiskopan Ełk saka Kabiskopan Łomża lan Kabiskopan Warmia

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 53°49′13″N 22°21′17″E / 53.820359°N 22.354720°E / 53.820359; 22.354720