Kabiskopan Agung Katowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Katowice

Archidioecesis Katovicensis

Archidiecezja Katowicka
Lokasi
Nagara Polen
Provinsi grejawiKatowice
Statistik
Amba2.400 km2 (0.927 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
1,520,900
1,477,900 (97.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Kristus Raja, Katowice
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanWiktor Skworc
Biskop AuksilierMarek Szkudło
Adam Wodarczyk
Grzegorz Olszowski
Biskop emeritusDamian Zimoń
Situs web
Situs Web Kabiskopan Agung

Kabiskopan Agung Katowice (Latin: Katovicen(sis)) yaiku kabiskopan agung Metropolitan Latin saka sebuah provinsi grejawi ing kulon Polen.

Provinsi[besut | besut sumber]

Provinsi grejawine ngeliputi Kabiskopan Agung Metropolitan iku dhewe lan kabiskopan-kabiskopan Suffragan ing ngisor iki:

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 50°15′02″N 19°01′08″E / 50.25056°N 19.01889°E / 50.25056; 19.01889