Kabiskopan Płock

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Płock

Dioecesis Plocensis

Diecezja Płocka
Katedral Dewi Maria Masovia
Lokasi
NagaraPolen
Provinsi grejawiWarsawa
MetropolitanKabiskopan Agung Warsawa
Statistik
Amba11.000 km2 (4.247 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
793,367
780,899 (98.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
DidegakéAbad ping 10
KatedralKatedra pw. św. Zygmunta
(Katedral Dewi Maria saka Masovia)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPiotr Libera
Biskop Agung MetropolitanKardinal Kazimierz Nycz
Biskop AuksilierMirosław Milewski
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Płock (Latin: Plocen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Płock, provinsi grejawi Kabiskopan Agung Warsawa, Polen. Wong sing melu misa Minggu ing 2013 menika 30.7% saka populasi (39.1% rerata Polen) nempatke kabiskopan kasebut menyang kelompok kabiskopan sing kurang relijius ing nagara kasebut.

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 52°32′28″N 19°41′23″E / 52.5410°N 19.6898°E / 52.5410; 19.6898