Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Szczecin-Kamień

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Szczecin-Kamień

Archidioecesis Sedinensis-Caminensis

Archidiecezja Szczecińsko-Kamieńska
Basilika Katedral Santo Yakobus ing Szczecin
Lokasi
NagaraPolen
Statistik
Amba12.754 km2 (4.924 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
1,043,178
1,000,000 (95.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralBasilika Katedral Santo Yakobus Rasul, Szczecin
Ko-katedralKo-Katedral Santo Yohanes Pambaptis ing Kamień Pomorski
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanAndrzej Dzięga
Biskop AuksilierHenryk Wejman
Biskop emeritusJan Stefan Gałecki
Marian Błażej Kruszyłowicz
Situs web
Situs Web Kabiskopan Agung

Kabiskopan Agung Szczecin-Kamień (Latin: Sedinen(sis) – Caminen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha-kutha Szczecin lan Kamień Pomorski, Polen. Karo 24.3% populasine melu ibadah greja sepekan sekali utawa luwih ing 2013, kabiskopan kasebut menika kabiskopan sing paling kurang relijius ing Polen.

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 53°25′30″N 14°33′18″E / 53.425000°N 14.555000°E / 53.425000; 14.555000