Menyang kontèn

Kabiskopan Opole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Opole

Dioecesis Opoliensis

Diecezja Opolska
Katedral Salib Suci ing Opole
Lokasi
NagaraPolen
MetropolitanKatowice
Statistik
Amba8.033 km2 (3.102 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
887,000
847,000 (95.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedra św. Krzyża
(Katedral Salib Suci)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAndrzej Czaja
Biskop AuksilierPaweł Stobrawa
Rudolf Pierskała
Biskop emeritusAlfons Nossol
Jan Bagiński
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Opole (Latin: Opoliensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Opole, provinsi grejawi Katowice, Polen.

Riwayat[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 50°40′13″N 17°55′13″E / 50.6703°N 17.9203°E / 50.6703; 17.9203