Menyang kontèn

Kabiskopan Elbląg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Elbląg

Dioecesis Elbingensis

Diecezja Elbląska
Katedral Santo Nikolas ing Elbląg
Lokasi
Nagara Polen
Provinsi grejawiWarmia
MetropolitanKabiskopan Agung Warmia
Statistik
Amba9.495 km2 (3.666 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
471,200
451,000 (95.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedra św. Mikołaja
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJacek Jezierski
Biskop Agung MetropolitanJózef Górzyński
Biskop AuksilierWojciech Skibicki
Biskop emeritusJan Styrna
Józef Wysocki
Peta
Peta Kabiskopan
Peta Kabiskopan
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Elbląg (Latin: Elbingen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Elbląg, provinsi grejawi Warmia, Polen. Miturut statistik Greja Katulik, 28.4 % populasi menyang greja kaping siji sepekan ing 2013 sing menika tingkat paling ngisor sawise taun 1980.

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 54°09′31″N 19°23′44″E / 54.1586°N 19.3955°E / 54.1586; 19.3955