Menyang kontèn

Kabiskopan Łomża

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Łomża

Dioecesis Lomzensis
Katedral Santo Mikael Malaikat Agung ing Łomża
Lokasi
NagaraPolen
MetropolitanBiałystok
Statistik
Amba11,500 km2 (4,400 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
542,975
538,065 (99.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedra pw. św. Michała Archanioła
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJanusz Stepnowski
Biskop AuksilierTadeusz Bronakowski
Vikar JenderalTadeusz Bronakowski
Biskop emeritusStanisław Stefanek
Peta
Peta kabiskopan
Peta kabiskopan
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Agung Łomża (Latin: Lomzen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Łomża, provinsi grejawi Białystok, Polen. Basilika minor Bazylika pw. Nawiedzenia Matki Bożej ing Sejny ana ing kabiskopan kasebut.

Cathetan[besut | besut sumber]


Referensi[besut | besut sumber]

Artikel puniki njangkep teks saking Catholic Encyclopedia ingkang arupi ranah publik.

Koordhinat: 53°10′40″N 22°04′49″E / 53.177694°N 22.080194°E / 53.177694; 22.080194