Menyang kontèn

Kabiskopan Bydgoszcz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bydgoszcz

Dioecesis Bydgostiensis

Diecezja Bydgoska
Katedral Santo Martinus lan Santo Nikolas ing Bydgoszcz
Lokasi
Nagara Polen
MetropolitanGniezno
Statistik
Amba4.000 km2 (1.544 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
601,890
589,312 (97.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santo Martinus lan Santo Nikolas ing Bydgoszcz
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJan Tyrawa
Biskop Agung MetropolitanWojciech Polak
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Bydgoszcz (Latin: Bydgostien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Bydgoszcz, provinsi grejawi Gniezno, Polen.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 24 Februari 2004: Didegake minangka Kabiskopan Bydgoscz

Pimpinan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 53°07′22″N 17°59′57″E / 53.1229°N 17.9991°E / 53.1229; 17.9991