Ordinariat Militèr Èl Salvador

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Militer El Salvador

Obispado Castrense en El Salvador
Lokasi
NagaraEl Salvador
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké (1968-03-25) Maret 25, 1968 (umur 54)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFabio Reynaldo Colindres Abarca

Kabiskopan Militer El Salvador (Spanyol: Obispado Castrense en El Salvador) yaiku kabiskopan angkatan darat modern karo status kabiskopan semu kanonik saka ordinariat militer (Ordinariato Militar) Greja Katulik Roma. Wilayah grejawi kasebut bermarkas gedhe ing Calle Los Eucaliptos y Avda. Las Gardenias 157, Colonia Las Mercedes, San Salvador, ibu kutha nasional El Salvador, Amerika Tengah.

Referensi[besut | besut sumber]