Menyang kontèn

Kabiskopan Santa Ana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Santa Ana

Dioecesis Sanctae Annae
Lokasi
NagaraEl Salvador
Provinsi grejawiProvinsi San Salvador
MetropolitanJosé Luis Escobar Alas
Statistik
Amba3.272 km2 (1.263 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
1,533,000
985,000 (64.3%)
Paroki58
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké11 Februari 1913 (111 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Nuestra Señora de Santa Ana
Imam sekuler113
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMiguel Angel Moran Aquino
Peta

Kabiskopan Santa Ana (didegake ing 11 Februari 1913) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung San Salvador.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Santa Ana". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-24.