Menyang kontèn

Kabiskopan Chalatenango

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Chalatenango

Dioecesis Chalatenangensis
Lokasi
Nagara El Salvador
Provinsi grejawiProvinsi San Salvador
Statistik
Amba2.600 km2 (1.004 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
271,000
244,000 (90%)
Paroki23
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké30 Dhesember 1987 (36 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Yohanes Pambaptis
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopOswaldo Estéfano Escobar Aguilar, O.C.D.
Biskop emeritusLuis Morao Andreazza, O.F.M.
Peta

Kabiskopan Chalatenango (didegake ing 30 Dhesember 1987) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung San Salvador.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Chalatenango". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-16. [self-published]

Koordhinat: 14°02′29″N 88°56′21″W / 14.0415°N 88.9391°W / 14.0415; -88.9391