Ordinariat Militèr Kanadha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ordinariat Militer Kanadha

Ordinariatus Militaris Canadensis

Ordinariat militaire du Canada
Coat of Arms of the Roman Catholic Military Ordinariate of Canada.svg
Lambang Ordinariat Militer Kanadha
Lokasi
NagaraKanadha
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
Didegaké17 Fèbruari 1951; 71 taun kapungkur (1951-02-17)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopScott Cal McCaig, C.C.

Ordinariat Militer Kanadha (Prancis: Ordinariat militaire du Canada, Latin: Ordinariatus Militaris Canadensis) yaiku ordinariat militer (kabiskopan semu) Greja Katulik. Kabiskopan kasebut gumantung marang Tahta Suci (dudu bagean saka provinsi grejawi) lan Kongregasi Roma kanggo Biskop-Biskop.

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]