Menyang kontèn

Kabiskopan Gaspé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keuskupan Gaspé

Dioecesis Gaspesiensis
Katedral Christ-Roi, Gaspé
Lokasi
Nagara Kanada
Provinsi grejawiQuebec
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)

83,400 (89.3%)
Informasi
DenominasiKatolik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké5 Mei 1922
KatedralCathedrale du Christ-Roi
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGaétan Proulx, O.S.M.
Situs web
Kabiskopan Gaspé

Kabiskopan Gaspé (Latin: Dioecesis Gaspesiensis) (didegake ing 5 Mei 1922) yaiku suffragan saka Kabiskopan Agung Rimouski.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Pratelan pustaka[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Gaspé". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-03-13.

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 48°49′52″N 64°29′00″W / 48.8310°N 64.4834°W / 48.8310; -64.4834