Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Edmonton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Edmonton

Archidioecesis Edmontonensis
Lambang Kabiskopan Agung Edmonton
Lokasi
Nagara Kanadha
Provinsi grejawiAlberta
MetropolitanEdmonton, Alberta
Statistik
Amba81,151 km2 (31,333 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)

1,557,922
368,545 (23.7%)
Paroki129
Schools10
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké1912-11-30
KatedralBasilika Santo Yosef
Imam sekuler96
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungRichard William Smith
Situs web
caedm.ca

Kabiskopan Agung Edmonton (Latin: Archidioecesis Edmontonensis) yaiku kabiskopan agung metropolitan Latin ing provinsi sipil Kanadha Alberta. Tahta katedral saka kabiskopan agunge menika Katedral Santo Yosef

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 53°32′26″N 113°30′59″W / 53.54056°N 113.51639°W / 53.54056; -113.51639